Ny hjemmeside går i luften

Så er faellesskabsalliancen.dk endelig i luften!

Den længe ønskede hjemmeside og intranet er nu online og mulig at tilgå for aktuelle samarbejdspartnere og andre interesserede.  

Fælleskabsalliancens aktører har brug for et fælles samlingspunkt som giver adgang til ressourcer som kan tilgås fra hvilket som helst sted. Derfor har vi fået etableret denne hjemmeside/intranet, der bliver Fællesskabsalliancens nye digitale arbejdsplads med plads til samarbejde og udveksling af oplysninger på tværs af samarbejdspartnere.  

Formålet med denne hjemmeside og således også intranettet, er at sikre at alle aktører får adgang til en platform hvor der kan foregå vidensdeling samt kommunikeres nyheder både internt og eksternt. 

Hjemmesiden skal samtidigt være en visualisering af projektets størrelse og identitet, således at relevante modtagere kan få indsigt i Fællesskabsalliancens agenda og målsætninger. På denne måde kan de besøgende på hjemmesiden få indblik i projektets samarbejdspartnere og aktuelle aktører samtidigt med, at projektets målgruppe kan få kendskab til de indsatser der effektueres.  

Har du ris, ros eller forslag til forbedringer af hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte sende en mail til: Alliancen@frivillig-slagelse.dk eller give et kald til telefon: 20 29 89 04. 

Forrige
Forrige

Kursus: Lad os tale om ensomhed

Næste
Næste

Workshop for unge